Goed werk begint in een goede omgeving

Een uitstekend werkklimaat draagt bij aan goede werkprestaties. Wij hebben daarom al onze bedrijfspanden standaard uitgerust met klimaatinstallaties voorzien van gebouwbeheerssysteem. Dit heeft als voordeel dat alle technieken in een gebouw aan elkaar gekoppeld zijn waardoor eventuele storingen direct worden opgevolgd aan onze vaste installateurs. Tevens hebben we direct inzicht in de prestaties en het energieverbruik.

Verhuurd

Verhuurd: Sluiswachter 20, Nijkerk

Dit hoogwaardige en multifunctionele bedrijfspand met kenmerkende Mikado-gevel is gelegen op een directe zichtlocatie langs de A28 op bedrijventerrein ‘Watergoor’. Uw bedrijfspand wordt een heus pronkstuk. De diverse multifunctionele ruimten zijn zeer geschikt als showroom, kantoor- of bedrijfsruimte.

Verhuurd

Verhuurd: Henri Nouwenstraat 2, Nijkerk

Dit schitterende pand van 1.900 m² is voorzien van energielabel A en heeft de volgende bestemmingen: fitness, welness -en gezondheidscentrum.

Te huur

Te huur: Van ‘t Hoffstraat 28, Nijkerk

Dit representatieve pand is gelegen op een kleinschalig en gerenommeerd kantorenpark. Het object is gunstig gelegen aan de Amersfoortseweg (doorgaande weg) richting het centrum van Nijkerk.

Verhuurd

Verhuurd: Koperslager 5-7, Nijkerk

Dit courante en goed onderhouden pand heeft zowel de beschikking over kantoor- als bedrijfsruimtes. Ideaal geschikt om productiewerkzaamheden en goederenopslag te combineren met kantoorwerkzaamheden.

Verhuurd

Verhuurd: Havenstraat 9, Nijkerk

Nabij het centrum bevindt zich dit aantrekkelijke bedrijfspand. De begane grond is geschikt voor praktijkruimtes van bijvoorbeeld dokters en tandartsen, terwijl de 1e verdieping zich uitstekend leent als kantoorruimte voor zakelijke dienstverlening.

Verhuurd

Verhuurd: Berencamperweg 6a, Nijkerk

Dit representatieve en unieke kantoorgebouw is gelegen te midden van Business Park “De Campen”. Het naastgelegen evenementencentrum “Hart van Holland” biedt een uitstekende uitvalsbasis voor beurzen en bijeenkomsten.