Goed werk begint in een gezond bedrijfspand

Een uitstekend werkklimaat draagt bij aan goede werkprestaties. Wij hebben daarom al onze bedrijfspanden standaard uitgerust met klimaatinstallaties voorzien van gebouwbeheerssysteem. Dit heeft als voordeel dat alle technieken in een gebouw aan elkaar gekoppeld zijn waardoor eventuele storingen direct worden opgevolgd aan onze vaste installateurs. Tevens hebben we direct inzicht in de prestaties en het energieverbruik.

Verhuurd

Verhuurd: Sluiswachter 20, Nijkerk

Dit hoogwaardige en multifunctionele bedrijfspand met kenmerkende Mikado-gevel is gelegen op een directe zichtlocatie langs de A28 op bedrijventerrein ‘Watergoor’. Uw bedrijfspand wordt een heus pronkstuk. De diverse multifunctionele ruimten zijn zeer geschikt als showroom, kantoor- of bedrijfsruimte.

Verhuurd

Verhuurd: Henri Nouwenstraat 2, Nijkerk

Dit schitterende pand van 1.800 m² is voorzien van energielabel A. De goede bereikbaarheid en het hoge opleveringsniveau staan garant voor een uitstekende bedrijfslocatie met buitengewoon goede parkeermogelijkheden.

Te huur

Te huur: Van ‘t Hoffstraat 28, Nijkerk

Dit representatieve pand is gelegen op een kleinschalig en gerenommeerd kantorenpark. Het object is gunstig gelegen aan de Amersfoortseweg (doorgaande weg) richting het centrum van Nijkerk.

Verhuurd

Verhuurd: Koperslager 5-7, Nijkerk

Dit courante en goed onderhouden pand heeft zowel de beschikking over kantoor- als bedrijfsruimtes. Ideaal geschikt om productiewerkzaamheden en goederenopslag te combineren met kantoorwerkzaamheden.

Te huur

Te huur per 1-1-2023: Havenstraat 9, Nijkerk

Nabij het centrum bevindt zich dit aantrekkelijke bedrijfspand.

Verhuurd

Verhuurd: Berencamperweg 6a, Nijkerk

Dit representatieve en unieke kantoorgebouw is gelegen te midden van Business Park “De Campen”. Het naastgelegen evenementencentrum “Hart van Holland” biedt een uitstekende uitvalsbasis voor beurzen en bijeenkomsten.

Bedijfspanden te huur in Gelderland

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Gelderland? Recalux Vastgoed heeft verschillende bedrijfspanden te huur in Gelderland. Van een bedrijfspand met kantoorruimte tot een bedrijfspand met praktijkruimtes of een bedrijfspand geschikt voor productiewerkzaamheden en goederenopslag. Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.