Goed werk begint in een gezond bedrijfsgebouw

Een uitstekend werkklimaat draagt bij aan goede werkprestaties. Wij hebben daarom al onze bedrijfspanden standaard uitgerust met klimaatinstallaties voorzien van gebouwbeheerssysteem. Dit heeft als voordeel dat alle technieken in een gebouw aan elkaar gekoppeld zijn waardoor eventuele storingen direct worden opgevolgd aan onze vaste installateurs. Tevens hebben we direct inzicht in de prestaties en het energieverbruik.

Verhuurd

Sluiswachter 20, Nijkerk

Dit hoogwaardige en multifunctionele bedrijfspand met kenmerkende Mikado-gevel is gelegen op een directe zichtlocatie langs de A28 op bedrijventerrein ‘Watergoor’. Uw bedrijfspand wordt een heus pronkstuk. De diverse multifunctionele ruimten zijn zeer geschikt als showroom, kantoor- of bedrijfsruimte.

Verhuurd

Henri Nouwenstraat 2, Nijkerk

Dit schitterende pand van 1.800 m² is voorzien van energielabel A. De goede bereikbaarheid en het hoge opleveringsniveau staan garant voor een uitstekende bedrijfslocatie met buitengewoon goede parkeermogelijkheden.

Verhuurd

Van ‘t Hoffstraat 28, Nijkerk

Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen op een kleinschalig en gerenommeerd kantorenpark. Het object is gunstig gelegen aan de Amersfoortseweg (doorgaande weg) richting het centrum van Nijkerk.

Verhuurd

Koperslager 5-7, Nijkerk

Dit courante en goed onderhouden bedrijfsgebouw heeft zowel de beschikking over kantoor- als bedrijfsruimtes. Ideaal geschikt om productiewerkzaamheden en goederenopslag te combineren met kantoorwerkzaamheden.

Te huur

Te huur per 1-1-2023: Havenstraat 9, Nijkerk

Nabij het centrum bevindt zich dit aantrekkelijke bedrijfspand.

Verhuurd

Berencamperweg 6a, Nijkerk

Dit representatieve en unieke kantoorgebouw is gelegen te midden van Business Park “De Campen”. Het naastgelegen evenementencentrum “Hart van Holland” biedt een uitstekende uitvalsbasis voor beurzen en bijeenkomsten.

Bedijfsgebouwen te huur in Gelderland

Bent u op zoek naar een bedrijfsgebouw in Gelderland? Recalux Vastgoed heeft verschillende bedrijfsgebouwen te huur in Gelderland. Van een bedrijfspand met kantoorruimte tot een bedrijfspand met praktijkruimtes of een bedrijfspand geschikt voor productiewerkzaamheden en goederenopslag. Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.