Over Recalux Vastgoed

Recalux vastgoed beschikt over een divers aanbod aan vastgoed in eigen beheer. Zo verhuren wij bedrijfspanden, eengezinswoningen, appartementen, winkels en recreatiewoningen. Vanuit betrokkenheid en persoonlijk contact bieden wij onze huurders altijd een totaalconcept welke aansluit bij de wensen.

Cees Kraaij

CEO

Liesbeth Werink

Directieassistent

Standaard een hoog opleveringsniveau met veel flexibiliteit

Recalux Vastgoed werkt standaard met hoge opleveringsniveaus. De inbegrepen voorzieningen zijn zeer uitgebreid. Echter, omwille specifieke wensen, functionaliteiten of behoeften van onze huurders, bieden wij ook flexibele opleveringsniveaus. Hiervoor behartigen wij uw wensen gedurende het gehele traject van bouwkundige en installatietechnische begeleiding.

Uw wensen voorop

Als u een geschikt bedrijfspand op het oog heeft, dan richten wij deze geheel naar wens in. Daarbij houden wij altijd rekening met een gezonde dosis daglicht en een prettig werkklimaat. Afhankelijk van het aantal personen en/of de benodigde ruimtes schetsen wij een indeling die past binnen uw wensen en budget. Daarin gaan wij zo ver als u wilt. Want ook specifiekere wensen, bijvoorbeeld omtrent interieur of sanitair, kunnen wij meenemen in ons voorstel.

Vaste samenwerkingspartners

Wij vinden het belangrijk dat onze bedrijfspanden te allen tijde voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Om deze in stand te houden hebben wij in de loop der jaren vaste samenwerkingspartners om ons heen verzameld. Wij hebben aan hen betrouwbare partners die ervoor zorgen dat alle faciliteiten optimaal geregeld zijn voor onze huurders. Van beheersing van het klimaat tot aan het wassen van de glazen… Als huurder bent u zeker van een prettige en schone werkomgeving.

Ruim 40 jaar ervaring

Met 40 jaar vastgoed ervaring kunnen wij uw wensen te allen tijde verwezenlijken.

Kwalitatief hoogwaardige gebouwen

Stijlvolle uitstralingen, uitstekende klimaatinstallaties en hoge opleveringsniveaus.

Persoonlijke aandacht

Wij zetten in op nauwe samenwerkingen en duurzame relaties.

Duurzaamheid

Duurzaamheid op alle fronten staat bij ons hoog in het vaandel.

Hoogwaardige kwaliteit van oplevering

Iedere huurder heeft z’n eigen wensen en voorkeuren. Recalux Vastgoed staat garant voor hoogwaardige kwaliteit voorzien van alle faciliteiten voor een prettige woon- of werkomgeving. Persoonlijke wensen en hoogwaardige opleveringen staan bij Recalux Vastgoed bovenaan.